Onze klanten over ons

'Bedankt Voetselect! Ik kan weer klachtenvrij turnen. Ik kijk uit naar de maatslippers!''
Maud Rooijakkers
turnster
'Met de facebookactie won ik jullie slippers. Wat een mooie prijs. Bedankt!''
Christine Swanenberg
medisch secretaresse
“Wat een snelle en deskundige behandeling kreeg ik van Alper. Ik kon zelfs wachten op mijn zolen. Echt top!”
Najib El Allouchi
international zaalvoetballer
''Ik kon niet slapen van de pijn aan mijn artroseknie. Met de nieuwe zooltjes heb ik nergens meer last van en is de pijn weg.''
Mevrouw Segers
gepensioneerd
"Ik had veel last van schouder- en rugklachten en doorgezakte voeten. De fysiotherapeut verwees mij door naar de podotherapeut. Met de zolen van Voetselect heb ik geen schouder- en rugklachten meer.”
Eric van Rozendaal
universitair docent
''De hele dag voelde ik die likdoorns onder mijn voet. Ik was ’s avonds bekaf, meer van die zere voeten dan van het werken. Maar nu heb ik zolen en veel minder last en meer energie. Een hele verbetering.''
Mijnheer van Roosmalen
schilder
''Voetselect, hartstikke bedankt voor de steunzolen en de aangepaste teenslippers die helemaal voor mijn voeten gemaakt zijn. Aangezien ik op mijn werk nogal wat meters maak zijn de steunzolen een ideaal hulpmiddel voor mij. Ga zo door met al het goede werk wat jullie doen!'' Groetjes Henriette.
Henriette